A közeljövőben...

 

... igyekszem az I. Feketetigris honlapomon szereplő bejegyzéseimet áthozni. Majd a még meg nem írt fajleírásokat összehozni és folyamatosan feltölteni. Hogy ezáltal minél többen megismerhessük ezeket a csodálatos ragadozókat. Megpróbálok valami összefogó elemzést készíteni a macskafélék családról, alcsaládokról és a különböző nemekről, hogy mindenki könnyedén felismerhesse a különbségeket.

Valamint a macska hibridek számára is felkerül egy menüpont. Remélhetőleg valami bemutatót is össze tudok szerkeszteni és sok-sok képet fogok tudni gyűjteni, a pár meglévő mellé.

Ezekkel párhuzamosan szeretnék a magyarországi állami és magán állatkertekről összeírni egy kis tájékoztatót. Elsősorban a macskákra vonatkozóan. Összegyűjtöm, hol milyen macskákat láthatunk. Kiegészítve a személyes tapasztalataimmal, élményeimmel, fotóimmal.

A tartalmi fejlődésen kívül tervbe vettem egy egyedi fejléc kialakítását. Reményeim szerint hamarosan elkészülök vele.

A távoli jövőben...

... szeretnék a Feketetigris honlap mintájára egy farkasokkal, kutyafélékkel foglalkozó oldalt szerkeszteni. Hasonlóan összeírni és bemutatni a különböző fajok  leírásait.

A háziasított kutyafajták szintén mellőzésre kerülnének.